CSATLAKOZZON A HEVES-MESTER-EMBEREK CSAPATÁHOZ!

A Markhot Ferenc Kórház Önt is várja a Mester Emberek csapatába, amely hozzájárul a felújítás alatt lévõ Rehabilitációs Centrum nyílászáróinak rendbetételéhez. A kezdeményezés elindítója jól ismert asztalosmester, aki a munka élére állt.

Mirõl van szó?

Heves megye meghatározó egészségügyi intézményében uniós beruházás keretében Komplex Rehabilitációs Centrum jön létre 2015 októberére, mely magában foglalja a Mozgásszervi rehabilitáció és a Pszichiátriai Rehabilitáció osztályt, a Felnõtt és Gyermek Pszichiátriai Gondozót és az ehhez kapcsolódó járóbeteg-szakellátást, valamint kialakításra kerül a Kardiológiai rehabilitáció járóbeteg szakellátása is. Korszerû ellátó helyeket, kórtermeket alakítanak ki, a betegellátás feltételei komfortossá válnak. A beruházás azonban nem tartalmazza a 300 éves épületkomplexum nyílászáróinak cseréjét, felújítását. A kórház vezetése szeretné, ha az átadásra rendbe lehetne tenni a régi ablakokat, és festésük is megtörténne.

Kikre számítunk?

Várjuk azon mesterek jelentkezését, akik kezük munkájával, saját szerszámaikkal festésre elõkészítik, majd mázolják az egykori Irgalmas Kórház ablakait, és azon támogatókat, akik anyaggal,  ötlettel hozzá tudnak járulni a kezdeményezés sikeréhez.

Részletes információkat kaphat:

Erdélyi Csaba asztalos mestertõl
Telefon: 30-266-2226
Simon Bútoripari Kft.
Telefon: 36-410-923
 
Részletes program:
Július 4. 7-17 óra között: ablakok festésre elõkészítése
Augusztus 1. ablakok mázolásra elõkészítése
Augusztus 15. ablakok mázolása

HEVES MESTER EMBEREK  A MARKHOT FERENC KÓRHÁZÉRT

Posted in Egyéb

Leave a Reply