ÁMK Erzsébet – Katalin bál

November 20-án került megrendezésre az iskola szervezésében az a jótékonységi bál, melyet hagyományosan mindig Erzsébet és Katalin névnapjához kötnek a községben.

Az iskola dolgozói gárdája egy emberként vett részt az elõkészítésben, dekorációban. A lelkes elõkészítés természetesen meghozta az eredményt is, hisz a bál remekül sikerült, a vendégek jó nangulatban fogyasztották el az ünnepi menüt. Tombola is szépen fogyott, mellyel a vendégek az iskolaudvar további felújításához járultak hozzá.

A szervezõk és Mátyus Katalin figyelmessége volt a bál Erzsébet és Katalin neveket viselõ vendégeinek köszöntése egy-egy szál virággal. Az ünnepi mûsorban a helyi mazsorettcsoport és Orsó Ferencné tanítványai mutatkoztak be tánctudásukkal, de fellépett a szervezõk és a vendégek közös alkalmi kórusa a Csík zenekar: Most múlik pontosan c. számának repertoárjával. A kórus sikeréhez és népszerûségéhez az is hozzájárulhatott, hogy 2 polgármester asszony erõsítette: Egerfarmosról Poczokné Blanár Gabriella és helybõl Tóthné Szabó Anita. (A tanári gárdás formáció polgármesterekkel bombasiker, máskor is kipróbáljuk!)

ÁMK Erzsébet - Katalin bál

Tekintse meg további képeinket erre a hivatkozásra kattintva!

Posted in Egyéb

Leave a Reply