Gyöngyvirág a hóesésben

Mezõtárkányban, decemberben tartotta szokásos karácsonyi ünnepségét a község legaktívabb, s egyszersmind a legnagyobb taglétszámmal bíró civil szervezete a Gyöngyvirág Nyugdíjasklub.

A hagyományok jegyében a meghívott vendégek megtekintették a helyi általános iskolások ünnepi betlehemes mûsorát, melyet most Szamosiné Dudás Zsuzsanna tanítónõ és Deák Beáta tanított be a 3. osztályosok rögtönzött színtársulatának.
Az ünnepségen tiszteletbeli nyugdíjas klubtagként mondott köszöntõt Tóthné Szabó Anita polgármester asszony, majd az elnökséggel együtt köszöntötte az idén 75. és 80. születésnapjukat ünneplõ tagtársakat. Köszöntötték az 50. házassági évfordulójukat ünneplõ Siska János – Ragó Ilona és Németh Béla – Salamon Anna házaspárokat, majd a 10 éves születésnapját is hamarosan ünneplõ szervezet alapító tagját, Mátyus Piroskát, a Családsegítõ Szolgálat helyi vezetõjét. A köszöntõk sorában a legnagyobb elismerést az 50. házassági évfordulójukat ünneplõ házaspárok felkészült unokái érdemelték ki.
Bujdosó Sándorné, a Heves Megyei Nyugdíjas Szervezet jelen lévõ elnökasszonya gratulált a nyugdíjasklub tagjainak a sikeres programokhoz, az aktív közösségi élethez, további közös tervekre biztatva a fiatalos lendülettel éneklõ, táncoló csapatot. Semmi kétség hozzá: a Gyöngyvirágok hóesésben is virágoznak Mezõtárkányon!

Gyöngyvirág a hóesésben

Tekintse meg további képeinket erre a hivatkozásra kattintva!

Posted in Egyéb

Leave a Reply