Fergeteges hangulatú községi karácsony

Mi kell egy jó közösségi programhoz decemberben?
Természetesen sokminden, de elengedhetetlen egy szép ünnepi beszéd, gondos kezek által felépített díszlet, magukkal ragadó gyermekek a színpadon, lelkes tanítónõ a felkészítéshez, jó hangulatra vevõ közönség, kiváló elõadók és tettenérhetõ képviselõi szándék a finanszírozáshoz. A mezõtárkányi mûvelõdési ház újra megtelt ünnepelni vágyó emberekkel dec. 18-án…

A 4 évvel ezelõtt indított közös községi karácsonyi ünnepség a leglátogatottabb programok közé sorolható. Sokan érezték szükségét a közös ünneplésnek és megtiszteltek jelenlétükkel más településrõl érkezõk is, a hideg és a havazás ellenére.
A meghívott vendégeink, vendég elõadóink közül is többen szeretettel emlékeznek az itt töltött órákra, szívükbe zárva Heves megye kis települését, Mezõtárkányt.
A tavaszi templomi hangversenyünk ifjú fellépõi, a Graal együttes tagjai Pásztor István képviselõ úron keresztül juttattak el hozzánk egy szívhez szóló üzenetet, melyet szeretnék most megosztani önökkel interneten is.
Az együttes tagjai közül Izabella és Róbert idén augusztusban összeházasodtak. Az ifjú pár közösen írta a következõ levelet, üzent Mezõtárkány lakosságának. Üzenetük a következõképp szól:

Fergeteges hangulatú községi karácsony

Tekintse meg további képeinket erre a hivatkozásra kattintva!

Posted in Egyéb

Leave a Reply